Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα που αγαπάμε να βοηθάμε και να υποστηρίζουμε όλους εκείνους που δραστηριοποιούνται στην αγροτική παραγωγή.

Έχοντας ως βασική αρχή τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στη θρέψη των φυτών, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις και προϊόντα στους επαγγελματίες καλλιεργητές και γεωτεχνικούς.

Η ιστορία μας

Ίδρυση Ζωοτεχνίας


1998

Ζωοτεχνία Α.Ε.


2011

Ίδρυση Ceragro


2023

Τα προϊόντα μας

Ειδικευόμαστε σε προϊόντα και πρώτες ύλες, όπως ιχνοστοιχεία, λιπάσματα, χηλικά λιπάσματα που καλύπτουν τις εδαφικές ανάγκες των επαγγελματιών της ελληνικής αγοράς.

"We have neglected the truth that a good farmer is a craftsman of the highest order, a kind of artist." - Wendell Berry

Η ομάδα μας

Δήμητρα Αλεξανδροπούλου

Δήμητρα Αλεξανδροπούλου

Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής
  • Είναι Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής MSc, με ειδίκευση στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας. Ασχολείται με την θρέψη των φυτών τα τελευταία χρόνια και είναι Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ. Παράλληλα, από το 2005 ως εργάζεται στην ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΑΕ, όπου είναι υπεύθυνη για την αγορά ζωοτροφών και την υποστήριξη των πωλήσεων.

    linkedin dimitra
Ναταλία Βουρλούμη

Ναταλία Βουρλούμη

Account & Project Manager
  • Είναι Account & Project Manager, έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και έχει πολύπλευρη εμπειρία από πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα, πολυεθνική μέχρι start-up. Αποτελεί τη νέα προσθήκη της ομάδας, και στόχος της είναι να φέρει μια φρέσκια ματιά σε κάθε τι που αναλαμβάνει.

    linkedin dimitra

Επικοινωνήστε μαζί μας

Scroll to Top